Українські скаути ОУС на Міжнародному З’їзді Скаутських Колекціонерів

Делегація Організації Українських Скаутів (ОУС) на чолі з президентом Організації другом Олексанлром Мацієвським та генеральним та міжнародним комісаром Марією Монтегю прийняла участь 11-му Міжнародному З’зді Скаутських Колекціонерів і виїздній збірці Харцерської Пошти під патронатом Проводу ZHP.
Протягом трьох днів в Культурному Центрі освіти для дітей та молоді у Вроцлаві колекціонери, любителі історії та члени Харцерської пошти об’єднували тих, хто цікавиться скаутським колекціонуванням та історією скаутського руху.
У засіданнях взяли участь колекціонери з Польщі, України (яку власне і представляла Організація Українських Скаутів), Чехії, Німеччини та Англії. З’їзд супроводжувався відкриттям двох виставок, присвячених 100-річній історії Харцерського Хреста і  30 -річчю Харцерської Пошти «Szaniec».
Під час роботи з’їзду кожна делегація представила свою скаутську колекцію. Наприклад, були колекції нашивок, відзначок, книжок, значків, одностроїв, поштових листівок, марок, часописів, конвертів, і особливо харцерських хрестів — таких значків, які вручаються кожному харцеру як знак складання Скаутської Присяги.
Представила свою колекцію відзначок також і наша організація. Друг Олександр Мацієвський представив колекцію з 105 нашивок Організації Українських Скаутів (ОУС), а також наші часописи та плакати. Колекція Українських Скаутів ОУС сподобалася усім учасникам З’їзду.
ДЕТАЛЬНІШЕ НА ОФІЦІЙНОМУ ПОРТАЛІ

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте